2 min læsningSimon Kjær er tilbage på landsholdet: Et fyrtårn

Der var glæde at spore hos den danske landstræner, Kasper Hjulmand, da snakken faldt på holdets anfører, Simon Kjær, og hans comeback til landsholdet.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Simon Kjær er tilbage, efter han pådrog sig et brud på korsbåndet tilbage i december 2021.

En skade der betyder, at Simon Kjær har måttet se til fra tribunen i hele seks måneder.

I denne sæson har han fået spilletid i tre kampe for AC Milan, og det har nu udmøntet sig i en udtagelse til det danske landshold, når de skal spille de afgørende kampe i Nations League mod Kroatien og Frankrig.

Hjulmand skærper kravene: Det er helt afgørende for, om man kan komme med

Hos Kasper Hjulmand var der glæde at spore over Simon Kjærs comeback til landsholdet.

– Det er super vigtigt (at Simon Kjær er tilbage red.). Simon er en fantastisk anfører. Han er en god spiller på banen. Han er et støttepunkt i vores spil. Han er også en stor hjælp for mig, når jeg undervejs i kampen vil gøre nogle ting. Han er god udenfor banen, lød det indledende fra den danske landstræner til TV 2 SPORT, inden han fortsatte:

– Han er sådan et fyrtårn i holdet, og der er ingen tvivl om, at Simon jo er på vej tilbage. Han har spillet fra start to gange i Milan og fået to indhop. Han er på vej tilbage, men kan se frem mod et VM, hvor han kan komme helt i form. Det er så vigtigt for os.

Simon Kjær har været fraværende ved landholdets seneste samlinger, og har derfor ikke fået spilletid i denne udgave af Nations League.

Det får han mulighed for, når Danmark møder Kroatien og Frankrig henholdsvis den 22. og 25. september klokken 20:45.

Begge kampe kan følges TV 2 og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer