2 min læsningViborg-træner før AC Horsens: Her er de gode

Jacob Friis har stor respekt for AC Horsens forud for mandagskampen, der bliver spillet på Energi Viborg Arena.

2 min læsning
Viborg FF
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Mandag aften tager Viborg FF imod AC Horsens hjemme på Energi Viborg Arena.

Her skal de grønblussede forsøge at holde gang i en fornem stime, hvor man har vundet de seneste tre kampe som har fundet sted mod Lyngby Boldklub, Viby IF (2. runde af Pokalen, red.) og senest OB.

Opgaven mod AC Horsens bliver dog ikke nem, hvis man hører VFF-træner Jacob Friis ad. Det har klubben nemlig gjort i et interview på sin hjemmeside.

– Horsens har haft en rigtig fin start på sæsonen, og er kommet med den tro og gejst, som oprykkere ofte gør og som VFF også gjorde i sidste sæson, indleder Friis og fortsætter:

– Uanset hvem de har mødt hidtil, så har de været gode til at lægge pres på modstanderen og få skabt chancer. De har præsteret godt, og burde måske endda have scoret flere mål i forhold til det antal chancer, de har skabt.

Trupnyt: Glædeligt nyt i AC Horsens-lejren forud for mandagskampen i Viborg

– De kommer med en meget afklaret spillestil og har nogle klare styrker. Man ved, hvad man skal forholde sig til og ved, at de kommer med fysik og power og faktisk også en del fart på sidste linje. Når der kommer en modstander, som er rigtig dygtig til nogle specifikke ting og kan dominere kampene på de parametre, så skal vi jo forsøge at stække det – og vi skal gøre det på vores egen måde. 

Kampen mellem Viborg FF og AC Horsens spilles mandag aften klokken 19:00 og kan følges direkte på TV3 SPORT og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer