1 min læsningMedie: Chelsea-stjerne afviser kontraktforlængelse

En af Chelseas mest bærende kræfter har valgt at afvise en kontraktforlængelse med klubben, melder engelsk medie.

1 min læsning
Kanté
Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

N’Golo Kanté har haft en enorm betydning for Chelsea, efter han i sommeren 2016 blev købt til klubben fra Leicester City efter deres sensationssæson, der sikrede dem et engelsk mesterskab.

I Chelsea er det sidenhen nemlig blevet til seks betydningsfulde trofæer – heriblandt et engelsk mesterskab, et Champions League-trofæ og en FA Cup-triumf, men snart kan forholdet mellem klub og spiller være forbi.

I hvert fald melder The Athletic mandag, at den 31-årige midtbanespiller har afvist en kontraktforlængelse med klubben.

Ifølge mediet skyldes afvisningen kontraktlængden, hvor klubben i første omgang har valgt at give ham en toårig forlængelse med option på endnu et år på den kontrakt, der står til at udløbe til sommer.

Det kunne også være nærliggende at tænke, at franskmandens afvisning skyldes det kaos, der udefra set virker til at herske i klubben efter Todd Boehlys køb af klubben, der i den forgangne uge kostede succestræner og fandarling Thomas Tuchel jobbet.

Tuchel efter Chelsea-fyring: Jeg er knust

For tiden sidder den franske verdensmester ude med en drilsk lårskade, og han har således i denne sæson blot været på banen og fået 175 spilminutter.

Hvor længe N’Golo Kanté sidder ude, har klubben ikke meldt ud, men Chelseas nye manager Graham Potter kan med højeste sandsynlighed ikke bringe Kanté i aktion i sin managerdebut på onsdag, hvor Chelsea på hjemmebane tager imod Red Bull Salzburg i Champions League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer