2 min læsningFC Nordsjælland henter ny assistent i Silkeborg

FC Nordsjælland han ansat Casper Røjkjær som ny assistenttræner for superligaholdet. Han kommer til klubben fra Silkeborg IF.

2 min læsning
Flemming Pedersen får en ny assistent i FC Nordsjælland
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Casper Røjkjær er ny assistenttræner i FC Nordsjælland.

Den 30-årige træner skifter fra Silkeborg IF, hvor han har været cheftræner for midtjydernes U17-hold. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Røjkjær skal i FC Nordsjælland have fokus på den offensive del af spillet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Casper er tiltænkt en rolle som assistenttræner med ansvar for gennembruds- og afslutningsspillet. Så han kigger meget på den sidste tredjedel af banen og arbejder med vores bevægelser og vores mønstre, som han udvikler træningsøvelser til, giver spillerne feedback og overordnet set skal stå for den del af træningen. Så det er hans hovedansvar, siger FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, der påpeger, at den nye assistent allerede har vist ansvar og prøver på sit talent.

FCN-spiller ramt af uheld – ude i længere tid

Hovedpersonen selv er glad for skiftet.

– Jeg er rigtig glad for at få chancen her i FC Nordsjælland. Jeg har selvfølgelig høje ambitioner som træner, men først og fremmest handler det om, at jeg allerede er kommet ind på en høj hylde her, så jeg skal bare udvikle mig som træner konstant og blive så dygtig som overhovedet muligt. Og der tænker jeg, at jeg er i gode hænder hos Flemming og resten af teamet, siger Casper Røjkjær.

Næste kamp for Superligaens førerhold er på søndag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg. Kampen spilles klokken 14.00 og kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer