1 min læsningFCN-spiller ramt af uheld – ude i længere tid

Ulrik Yttergård Jenssen må sidde ude for FC Nordsjælland den kommende tid. Den norske forsvarsspiller har brækket kravebenet.

1 min læsning
Ulrik Yttergård Jenssen har brækket kravebenet
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Et brækket kraveben og en længere pause.

Sådan lyder prognosen for FC Nordsjællands Ulrik Yttergård Jenssen, efter et uheld under træning. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Det var under et fald, at skaden opstod. Og udsigten til at mangle den 26-årige midtstopper den kommende tid ærger FC Nordsjællands sportschef.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi er super kede af det på Ulriks vegne. Han havde fået en god start – både til træning, i omklædningsrummet og i de kampminutter, han har fået indtil videre. Så det er rigtig ærgerligt, at sådan et uheld nu skal holde ham ude, siger sportschef Jan Laursen og fortsætter:

– Heldigvis har vi et stærkt sammenhold og en kultur, hvor vi støtter hinanden, og vi håber, at Ulrik kommer hurtigst og bedst muligt tilbage fra det helingsforløb, som venter ham.

Highlights: Debutant-scoring ikke nok for AGF mod topholdet fra FCN

Ulrik Yttergård Jenssen er denne sommer vendt tilbage til FC Nordsjælland på en fri transfer fra hollandske Willem II, som han skiftede til fra netop FC Nordsjælland sidste sommer. Det er i alt blevet til 118 kampe i FC Nordsjælland.

Derfor er nordmanden altså ikke med på søndag, hvor FC Nordsjælland hjemme på Right To Dream Park tager imod FC Midtjylland. Opgøret sættes i gang klokken 14, og du kan se det på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer