2 min læsningBellingham roser og skælder ud ovenpå uroligheder: Vi elsker alle fodbold men…

Jude Bellingham var ikke tilhænger, af de scener der udspillede sig før tirsdagens CL-opgør. Til gengæld roser han fansene for stemningen under kampen.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dortmund vandt Champions League-åbneren med 3-0 mod F.C. København, men fodbolden var ikke i fokus ovenpå opgøret i aftes.

I stedet var det urolighederne før kampen, hvor pyroteknik indledningsvis blev skudt mod FCK-fansenes afsnit, inden de skød tilbage med nødblus rettet mod de øvrige tribuner.

En af Dortmunds stjerner Jude Bellingham havde to vidt forskellige oplevelser af fansene opførsel før og under kampen.

– Det var rimelig skørt til at starte med. Før opvarmningen skød de med nødblus efter hinanden, hvilket er over grænsen. I forhold til atmosfæren under kampen så var det verdensklasse, så det var en stor fornøjelse at være på banen i dag, sagde Bellingham til TV3 SPORT.

Selvom kulissen under kampen får stor ros, er det urolighederne før kampen, der vækker bekymring og forargelse hos Dortmund-stjernen.

Tysk politi: Forventer støtte fra HSV-hooligans til FCK-fans

– Det har man aldrig lyst til at se. Alle er her for at se en fodboldkamp, og de vil alle gerne kunne komme sikkert hjem igen. Der er børn, forældre og søskende på stadion, og de skal alle kunne komme hjem i god behold, siger englænderen og fortsætter. 

– Vi elsker alle sammen fodbold, men man bør ikke gå over grænsen på den måde. Under kampen var stemningen god, men optøjerne inden skal man nok kigge på, siger Bellingham.

F.C. København udsendte i pausen af gårsdagens kamp en pressemeddelelse, med undren over episoderne der udspillede på tribunen før kampen. Læs mere om det her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer