2 min læsningBo Henriksen fortæller om vild FCM-kultur: Bedste spillere prøvede at skade hinanden

Bo Henriksen fortæller i et nyt interview, at FC Midtjylland-truppen havde en usund kultur, da han kom til klubben.

2 min læsning
Bo Henriksen (FCM Træner) under superligakampen mellem FC Midtjylland og Randers FC i Herning fredag den 15. juli 2022. 1. spillerunde i Superligaen.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

FC Midtjylland sendte i slutningen af juli Bo Henriksen på porten.

Cheftræneren havde ellers netop ført FC Midtjylland til samlet sejr imod cypriotiske Larnaca i Champions League-kvalifikationen.

I et større Onside-interview fortæller Bo Henriksen, at den første tid i FC Midtjylland chokerede ham, da flere af spillerne ikke kunne kigge særlig langt udover egen næsetip.

– Mange gange satte de sig selv over holdet, særligt i de første træninger vi havde. Her er to af mine bedste spillere ved at sparke hinanden ned og prøve at skade hinanden. Det gjorde jo, at jeg var nødt til at tage fat i kulturen og statuere nogle eksempler, siger Bo Henriksen.

– Jeg var voldsomt hård. Det var jeg nødt til.

Gustav Isaksen drømmer om landshold og udlandet: Tror jeg kan spille på den allerstørste scene

Selvom han igennem sin FCM-tid har oplevet mange ting, sidder en træningslejr lagret som den værste oplevelse.

– Vi havde en træningslejr i Polen. Det er det mest forfærdelige, jeg nogensinde har prøvet. Vi sidder i syv dage, hvor der var et overtal, som ville væk, i stedet for at blive i klubben, siger den tidligere cheftræner og fortsætter.

– Det var den kultur, der var der. Der var ingen, der ville være en del af fællesskabet. Så ville de ikke spille på positionen, så ville de ikke gøre det bedste for holdet og så sparkede de hinanden ned. Jeg var bekymret, da jeg kom. Jeg vidste ikke, at det var så voldsomt, siger Bo Henriksen.

FC Midtjylland har fået en tvivlsom sæsonstart, mens Gustav Isaksen dog har været et lysglimt i mørket. Han har store drømme om fremtiden, det fortæller han om nedenfor.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer