2 min læsningOfficielt: Newcastle henter Alexander Isak

Det har været undervejs de sidste dage. Nu er det så også officielt, at Newcastle United henter Alexander Isak i Real Sociedad.

2 min læsning
Alexander Isak skifter til Newcastle
Foto: nufc.com

Alexander Isak skifter til Newcastle United fra Real Sociedad. Det oplyser Newcastle på sin hjemmeside.

Klubben har lavet en længere aftale med den 22-årige svensker uden at nævne den præcise længde.

Købet af angriberen, der får trøjenummer 14 i sin nye klub, er Newcastles fjerde signing i dette transfervindue, hvor klubben har hentet Matt Targett, Nick Pope og Sven Botman.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jeg er glad for, at det er sket. Det var en stor, stor beslutning for mig, men det er en beslutning, jeg er rigtig glad for, siger Alexander Isak og fortsætter:

– Det er en stor, historisk klub, som jeg tror, at alle kunne tænke sig at spille for, med fantastiske fans. De var en stor del af, hvorfor jeg kom hertil – og også klubbens projekt, som jeg virkelig tror på.

Highlights: City smider point efter medrivende målfest i Newcastle

Også Newcastle Uniteds manager, Eddie Howe, er glad for tilførslen af den unge svensker.

– Jeg er meget begejstret for, at Alexander har valgt at slutte sig til os. Han er et fremragende talent, der er i stand til at yde et stort bidrag til holdet, siger Eddie Howe og fortsætter om Isaks styrker:

– Han er teknisk meget god, med en blanding af egenskaber, der vil komplementere os, men han er også i en fantastisk alder til at vokse med denne klub.

Medie: Newcastle vil hente FCM’s CL-bøddel

Om Alexander Isak er i spil til klubbens Premier League-kamp ude mod Wolverhampton søndag. Der er kick off klokken 15.00, og du kan se kampen på TV3 Max og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer