2 min læsningCity-direktør om FCK: Vi er glade for at vende tilbage

F.C. København er i Champions League havnet i gruppe med Manchester City. Det glæder Premier League-holdets administrerende direktør.

2 min læsning
Direktøren glæder sig til møderne med FCK
Foto: REUTERS/Phil Noble.

F.C. København skal i Champions League-gruppespillet møde Manchester City, Sevilla og Dortmund.

I Manchester er man glade for igen at skulle møde F.C. København i den danske hovedstad, forklarer administrerende direktør i Manchester City, Ferran Soriano, til klubbens hjemmeside.

De to hold mødte senest hinanden i Parken i 2009 i Europa League, hvor det endte 2-2.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Vi tog til København for mange år siden i 2009, så vi er glade for at komme tilbage efter så mange år, siger Soriano.

Udover F.C. København står Manchester City som nævnt overfor Sevilla og Dortmund. Ferran Soriano glæder sig især til mødet med Dortmund.

Så er der trukket lod: Se alle CL-grupperne her

– Selvfølgelig er kampen mod Dortmund speciel. Vi spillede mod dem i 2021 i kvartfinalen, men det var under Covid-tiderne uden fans, og det var en skam, siger direktøren og fortsætter:

– Nu får vi oplevelsen af at spille i Dortmund og i Manchester med fans og måske med den ekstra begejstring over, at vi har et par spillere, som plejede at spille for Dortmund – Erling Haaland og Ilkay Gündogan.

Spændt Thorup efter lodtrækning: Vi er ikke med bare for at få en oplevelse

Ferran Soriano knytter også et par ord til møderne med Sevilla:

– Sevilla er et fantastisk sted, et godt hold og en god træner. Vi spillede mod dem i 2015, så det var måske på tide at vende tilbage.

Champions League-gruppespillet bliver sparket i gang med første kamp den 6. eller 7. september. De endelige kampdatoer er endnu ikke fastlagte.

Inden det går løs for F.C. København i Champions League, skal holdet i aktion i den hjemlige Superliga. Her skal de en tur til Farum, hvor Superligaens nummer tre tager imod på Right To Dream Park søndag. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 16.00, og du kan se den på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer