1 min læsningLeicester-boss roser dansk helt: Jeg har været meget imponeret

Daniel Iversen blev dagens helt store helt for Leicester i Carabao Cup'en tirsdag. Det får klubbens manager til at storrose sin danske målmand.

1 min læsning
Daniel Iversen blev den helt store helt for Leicester i Carabao Cup'en
Foto: Reuters/Ed Sykes.

Ikke bare ét. Eller to. Men hele tre forsøg fra straffesparkspletten nuppede Leicester Citys danske målmand, Daniel Iversen, da holdet tirsdag klarede sig igennem til næste runde af Carabao Cup’en mod Stockport efter 0-0 og straffesparkskonkurrence.

Den 25-årige målmand får sjældent chancen i målet for Leicester, men klubbens manager Brendan Rodgers havde tiltro til sin danske målmand.

Det fortrød Rodgers ikke, da han efter kampen udtalte sig i rosende vendinger om Daniel Iversen til BBC.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– De ting, han skulle gøre, gjorde han godt. Jeg har virkelig været imponeret over Daniel. Hans fokus, koncentration. Han er virkelig modnet som målmand nu, sagde den nordirske Leicester-manager.

Daniel Iversen har det meste af sin Leicester-tid været udlejet og har da heller ikke fået spilletid indtil nu i Premier League.

EFL cup overblik: Danskermål i både Brentford og Bournemouth, mens Daniel Iversen blev helt i Leicester

Dog har spillet under lejeopholdet i Preston bragt Iversen ind omkring det danske A-landshold og dermed i spil til en plads i truppen til VM i Qatar, der sparkes i gang til november.

Næste mulighed for spilletid i Leicester er på lørdag, hvor holdet skal møde Chelsea i London. Kampen går i gang klokken 16.00, og du kan se den på Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer