2 min læsningEFL cup overblik: Danskermål i både Brentford og Bournemouth, mens Daniel Iversen blev helt i Leicester

Flere Premier League-klubber trådte i dag ind i EFL Cup. Her får du overblikket over de vigtigste opgør.

2 min læsning
Soccer Football - Carabao Cup Second Round - Stockport County v Leicester City - Edgeley Park, Stockport, Britain - August 23, 2022 Leicester City's Daniel Iversen reacts during the penalty shoot-out Action Images via Reuters/Carl Recine EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Store danske præstationer, straffesparkskonkurrencer og en skuffelse for Premier League-oprykker.

Sådan lyder dommen, når man lader øjnene glide nedover dagens kampe i EFL Cuppen, hvor flere Premier League-hold i dag startede, og sluttede, deres rejse i turneringen.

Hos Brentford fik Mikkel Damsgaard i dag sin debut, da han startede inde for Brentford, inden han blev udskiftet efter 65 minutter. Ligeledes fik Mathias Zanka Jørgensen sit comeback, da han spillede hele kampen.

Brentford vandt, i en kamp, hvor Mads Bech Sørensen lukkede og slukkede med sit mål til 2-0 i overtiden.

Hos Leicester var både Jannik Vestergaard og Daniel Iversen at finde i startelleveren for klubben. Begge spillere har det til fælles, at de sjældent får chancen. Den greb specielt Iversen.

Leicester skuffede nemlig mod Stockport og skulle helt ud i straffesparkskonkurrence, da den ordinære spilletid endte 0-0. Her tog fanden ved Daniel Iversen, der pillede tre ud af fire straffespark og blev den helt store helt.

Highlights: Mitrovic’ overtidscoring dukker Brentford

Bournemouth, med Emiliano Marcondes iblandt de startende 11 skulle også ud i straffesparkskonkurrence, før de kunne kalde sig vindere af opgøret mod Norwich. Marcondes scorede ellers til 1-0 i den ordinære kamp, men da den endte 2-2 kaldte straffesparkene. Her scorede Marcondes igen, og samlet vandt de 5-3 i straffe.

Jon Dahl Tommasons Blackburn gik også videre, da de overvandt en dårlige start og kom tilbage efter, at have været nede 0-1. De vandt kampen 2-1.

Aston Villa vandt 4-1 mod Bolton, Southamton tog en komfortabel 3-0-sejr mod Cambridge United, Everton fik lidt vind i sejlene, da vandt 1-0 mod Fleetwood, Crystal Palace vandt 2-0 mod Oxford United og Wolves vandt 2-1 mod Preston.

Fulham var dermed det eneste Premier League-hold, hvis rejse sluttede, da de skuffende tabte 0-2 til Crawley Town fra den fjerdebedste række.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer