2 min læsningEkspert om Wass: Det er et sats

Daniel Wass er denne sommer skiftet hjem til Brøndby IF. Men det skifte er et sats i forhold til at komme med til VM, mener fodboldekspert Brian Laudrup.

2 min læsning
Daniel Wass skal i Brøndby forsøge at spille sig med i truppen til VM
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Daniel Wass har i jagten på spilletid valgt at skifte hjem til Brøndby IF fra Atletico Madrid efter mange år i udlandet.

Men skiftet indebærer en risiko i forhold til at komme med i truppen til VM, siger fodboldekspert og tidligere dansk landsholdsprofil Brian Laudrup i podcasten ‘Brian & Bolden’.

Det vurderer han i forhold til landstræner Kasper Hjulmands kommentarer i forbindelse med skiftet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

»Det er et sats, det her. De spillere, der spiller på den samme position i udlandet, vil jo i min verden rykke op foran ham (Daniel Wass, red.), men han har valgt af hjertet for at spille fodbold. Jeg synes, det er fedt, at han vender hjem til dansk fodbold. Jeg håber, det bliver en succes, siger Brian Laudrup.

Medie: Brøndbys bud afvist blankt af superligakonkurrent

Den danske landsholdslegende lægger især mærke til landstræner Kasper Hjulmands reaktion på Daniel Wass’ skifte hjem til Brøndby.

– Jeg har hæftet mig ved landstrænerens ord, da han fandt ud af, at Daniel Wass skulle hjem til den danske Superliga. Han sagde faktisk kun sådan her: – Jeg håber, han kan holde tempoet. Det er meget sigende for, hvordan Kasper Hjulmand ser Superligaen i forhold til at spille i udlandet – Spanien, England, Italien, Tyskland og så videre, siger Brian Laudrup.

Daniel Wass og resten af Brøndby-holdet tager mandag imod FC Midtjylland, der onsdag fik ny cheftræner i form af den tidligere Brøndby-assistenttræner Albert Capellas. Det opgør fløjtes i gang klokken 19.00, og du kan se den på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer