1 min læsningMedie: Brøndbys bud afvist blankt af superligakonkurrent

Blas Riveros er ude indtil oktober, hvorfor Brøndby har haft blikket rettet mod superligakonkurrenterne fra Viborg. De grønblusede har dog afvist tilnærmelserne.

1 min læsning
Sportschef Carsten V. jensen Brøndby IF 3F superligakampen mellem AaB og Brøndby IF på Aalborg Portland Park i Aalborg, søndag 5. juli 2020. (Foto: Ernst van Norde/Scanpix 2020)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I de seneste kampe har Christian Cappis ageret vikar på Brøndby’s venstreback. Det har været nødvendigt, da Blas Riveros er ude med en skade indtil oktober, mens Kevin Mensah også er sat ud af kamp med en skade.

Brøndby har derfor haft føleren ude hos superligakonkurrenterne i Viborg, hvor Christian Sørensen huserer på venstrebacken.

I sidste uge forlød det, at Brøndby var interesseret i Viborg-backen, men ifølge Ekstra Bladet er buddet på 3,5 millioner kroner blevet viftet til side af viborgenserne.

Ifølge mediet er Viborg ude efter en pris på en million euro eller 7,5 millioner kroner for Christian Sørensen.

Dermed beder klubben fra domkirkebyen altså om mere end det dobbelte af, hvad Brøndby i første omgang har budt.

West Ham-stjerne roser Viborg: De spillede godt

Den 30-årige back har i seneste sæson været et varmt navn i Superligaen, og han imponerede også i sidste uges europæiske dyst mod West Ham. Her lagde han op til Viborgs eneste mål.

Brøndby og Viborg står overfor hinanden på Viborg Stadion om en lille måned. Hvorvidt Christian Sørensen er at finde i kampen, og om det er i grønt eller blåt, vil den næste uge vise.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer