2 min læsningMedie: Barca-angriber enig med storklub

Det har været et kaotisk transfervindue i FC Barcelona denne sommer. Nu meldes en af klubbens angribere enig med en anden storklub om et skifte.

2 min læsning
Memphis Depay kan snart være fortid i FC Barcelona
Foto: REUTERS/Albert Gea.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Memphis Depay har tidligere på sommeren været rygtet til Juventus, og nu skulle et skifte være op over. Det mener, spanske Marca at vide.

Mediet erfarer, at den hollandske angriber skulle være enig med Juventus om sine personlige krav og interesseret i skiftet for være klar til VM for Holland senere på året.

Der er dog én enkelt men væsentlig detalje, der mangler at falde på plads.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Depay-lejren ønsker, at angriberen kan skifte på en fri transfer, da det også var sådan, han ankom til den catalanske storklub fra Lyon sidste sommer.

FC Barcelona ser gerne, at der falder penge til klubben fra Juventus’ side for at lade sin angriber skifte. Men udsigten til at kunne frigive pengene, man sparer ved ikke at skulle betale Depays løn kan ende med, at hollænderen kan få lov til at skifte uden transfer.

Medie: Barca-koryfæer drømmer om oversøisk eventyr – søger mod MLS

Ved at frigive lønbeløbet kan det betyde, at man kan registrere nyindkøbet Jules Koundé, der er kommet til fra FC Sevilla denne sommer.

FC Barcelona skal med eller uden Memphis Depay i truppen forsøge at sikre sæsonens første tre point på søndag ude mod Real Sociedad, efter det blot blev til 0-0 hjemme mod Rayo Vallecano i sæsonåbneren hjemme på Spotify Camp Nou.

AC og Barca skuffede i sæsonpremieren – spillede uafgjort mod Rayo

Kampen mod Real Sociedad fløjtes i gang klokken 22.00, og du kan se opgøret fra Reale Seguros Stadium på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer