2 min læsningAGF’er tilbage efter lang skadespause: Det var virkelig lækkert

AGF's Benjamin Hvidt fik mandag comeback efter en lang skadespause. Derfor var midtbanespilleren naturligvis glad, da han kom på banen i 1-0 sejren over Lyngby.

2 min læsning
Benjamin gjorde comeback for AGF mandag
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Før mandagens kamp mod Lyngby var det over et år siden, Benjamin Hvidt sidst havde optrådt i den hvide AGF-trøje.

En længerevarende knæskade holdt den talentfulde midtbanespiller ukampdygtig. Efter at have været på bænken til nogle kampe kom comebacket endelig i 1-0 sejren.

Derfor var der stor glæde hos 22-årige Hvidt over at kunne komme på banen ni minutter før dommerens slutfløjt mandag, fortæller han til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det var virkelig lækkert. Jeg nød det, de minutter jeg fik i dag. Det har været lang tid undervejs. Så jeg nød det rigtig meget, og det er dejligt at være tilbage og lave det, man elsker, siger Benjamin Hvidt og fortsætter:

– Jeg tror faktisk, det er et år og to dage siden, så det er en meget fin milepæl, at det bliver i dag.

Highlights: Stolpedramatik på Ceres Park da AGF snævert slog Lyngby

Fansene på stadion lagde godt mærke til Hvidt’s comeback og kaldte ham ud til hyldest. En episode, som hovedpersonen satte stor pris på.

– Det var en fornøjelse. Det var meget specielt. Det er lang tid siden, jeg har været dernede (hos fansene, red.). Så ja, jeg elsker det, siger Hvidt.

Medie: Brøndby og FCK var interesserede i Grønbæk

AGF skal i næste superligarunde til Herning og MCH Arena, hvor FC Midtjylland står klar. Det sker på lørdag klokken 16.00. Du kan se opgøret på 6’eren og Discovery+.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer