2 min læsningHighlights: Stolpedramatik på Ceres Park da AGF snævert slog Lyngby

AGF byder Lyngby op til dans på Ceres Park. Her bragede en tysk stopper hjemmeholdet godt fra start, inden en dramatisk afslutning vækkede minder om sidste sæson.

2 min læsning
Superligakampen mellem AGF og Lyngby i Aarhus mandag den 15. august 2022

Oprykkerne fra Lyngby gæster mandag aften Ceres Park og AGF. Hjemmeholdets sæsonstart står i skarp kontrast til seneste sæson, hvor den traditionsrige klub flirtede med nedrykning.

I sidste sæson var det symptomatisk for AGF, at en etmålsføring i de døende minutter blev vekslet til mindre end tre point, men efter aftenens 1-0 sejr ser det ud til, at vinden er vendt i Aarhus, hvor stolpe ud synes at være blevet til stolpe ind.

Yann Bisseck åbnede målscoringen efter tyve minutter, da han drønede bolden i mål fra 25 meter. Kort efter udbyggede Tobias Mølgaard med hovedet, men da Gift Links var løbet offside i et flot AGF-opspil blev det ved 1-0 i første halvleg.

Uwe Rösler om AGF-profil: Efter en uge bad jeg klubben om at skrive en ny kontrakt med ham

Efter pausen pressede gæsterne på, men i det meste af anden halvleg afviste AGF-forsvaret. Et minut før tid blev der dog vækket minder om sidste sæson, da en misforståelse i forsvaret sendte Mathias Kristensen helt alene igennem med Jesper Hansen. Den rutinerede keeper parerede, men faren var ikke drevet over.

I dommerens overtid smed Lyngby alle mand frem og åbnede sig bag til. Efter en Nicolai Poulsen-erobring på midten havde Sigurd Haugen en kæmpe chance. Nordmandens afslutning tog dog ydersiden af stolpen. Minuttet efter blev et Lyngby-indlæg snittet af Mathias Kristensen, og denne gang var stolpen også på plads. Jesper Hansen bankede taknemmeligt på opstanderen, der sendte alle tre point i AGF’s retning.

Efter fem kampe har Uwe Röslers tropper nu hentet 10 point, mens Lyngby er at finde i den tunge halvdel af tabellen med to point ud af 15 mulige.

AGF 1-0 Lyngby BK (Yann Bisseck, 20′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer