Schmeichel efter debut: Fantastisk atmosfære, men ikke som håbet

Kasper Schmeichel fik søndag debut for sit nye hold, Nice, der spillede 1-1 mod Strasbourg. Efter kampen satte den danske landsholdsmålmand ord på oplevelsen.

Kasper Schmeichel fik debut i kampen mod Strasbourg

Kasper Schmeichel er i sommerens transfervindue skiftet fra Leiceister City til fransk OGC Nice. Søndag fik han debut i deleren mod Strasbourg.

En Ligue 1-kamp, hvor den 35-årige danske målmand var i aktion i flere omgange gennem kampen.

Efter sine første 90 minutter for sin nye klub satte han ord på debuten på klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Det var en stor velkomst i en fantastisk afmosfære. Resultatet er ikke, hvad jeg havde håbet på, men vi spillede godt i første halvleg. I anden halvleg, ved vi, at vi skal være bedre, siger Kasper Schmeichel.

Nice, der var uden Schmeichels landsholdskollega Kasper Dolberg i truppen, kom planmæssigt i front efter 35 minutter, men i anden halvleg fik Strasbourg udlignet til 1-1, hvilket som nævnt også blev kampens resultat.

Schmeichel med første startplads i Nice i fransk remis

Til trods for, at resultatet skuffede Schmeichel, kunne han dog glæde sig over oplevelsen på sin nye hjemmebane med tilhørende fans.

– De var fantastiske. Som jeg sagde, det er en god hjemmekamp. Vi talte om vores drøm, hvad vi gerne vil gøre her. Vi vil skabe et hold, som fansene vil komme for at se med stor fornøjelse. Det er den identitet, vi prøver på at opbygge, siger den danske landsholdsmålmand.

‘Græd ikke fordi det er forbi, smil fordi det skete’ – Fans reagerer på Schmeichels klubskifte

Nice er med resultatet på en 11. plads efter to kampe. Næste opgør for Schmeichel og Co. er på torsdag, hvor holdet skal en tur til Israel for at møde Maccabi Tel Aviv i kvalifikationen til Conference League.