Europæisk Fodbold

Schmeichel med første startplads i Nice i fransk remis

Kasper Schmeichel fik sin første kamp fra start i Nice, da de søndag spillede 1-1 mod Strasbourg i Ligue 1.

Kasper Schmeichel fik lørdag aften sine første minutter i Nice, hvor han indkasserede et enkelt mål i 1-1-kampen mod Strasbourg.

Efter den danske landsholdskeeper blev offentliggjort som ny målmand i den sydfranske klub, virkede det blot som et spørgsmål om tid, inden han ville få sin første startplads.

Derfor kom det nok også bag på de fleste, at han måtte tage plads på bænken i sæsonåbneren for Nice i forrige weekend.

Set med danske briller er det derfor også en glædelig nyhed, at han søndag var at finde i startelleveren for sin nye klub.

Her var han med til at hive en uafgjort i land, og han fik ved flere lejligheder vist sig godt frem med flotte redninger.

Især en afslutning i begyndelsen af 2. halvleg, tvang Kasper Schmeichel ud i en pragtredning.

Her var Strasbourgs Habib Diallo tæt på at passere den danske keeper, men Kasper Schmeichel diskede op med en forrygende redning, da han fik afværget forsøget nær venstre stolpe, så Strasbourg i stedet måtte tage til takke med et hjørnespark.

‘Græd ikke fordi det er forbi, smil fordi det skete’ – Fans reagerer på Schmeichels klubskifte

Små 10 minutter senere gik det dog galt, da Adrien Thomasson fandt Kevin Gameiro i dybden. Her udnyttede Strasbourg-angriberen muligheden for at chippen bolden over Kasper Schmeichel, der ikke var nået helt ud til den 35-årige angriber.

Det blev den eneste gang, Strasbourg fik lov til at passere Kasper Schmeichel.

Dermed endte kampen 1-1, da Andy Delort havde bragt Nice i front i første halvleg på et straffespark.