2 min læsningHelenius om Brøndby: Interesse er dejligt, men…

Brøndby skulle angivelig være interesseret i at hente Nicklas Helenius i Silkeborg. Nu forholder sidste sæsons superligatopscorer sig til rygterne.

2 min læsning
Helenius forholder sig til rygterne om Brøndby
Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I seneste sæson blev Nicklas Helenius topscorer i Superligaen og i denne sæson har angriberen også vist sin målnæse frem med fire mål i fem kampe.

Det har angiveligt gjort Brøndby IF lune på idéen om at hente Helenius til Vestegnen.

Nu forholder den brandvarme Silkeborg-angriber sig til rygterne i et interview med bold.dk:

Artiklen fortsætter efter reklamen

– Jamen, interesse er jo dejligt, sådan er det, men jeg er Silkeborg-spiller og er sindssygt glad for at være her, så jeg har fokus på, at vi skal spille en kamp på torsdag, og så må vi se, hvad der sker, siger Helenius.

Superligaens topscorer øjner skifte til udlandet: Føler mig klar og har lyst

Nicklas Helenius afslørede allerede i juli overfor campo.dk, at et nyt udlandsophold trak i ham. Det kan du læse mere om i artiklen ovenover.

Det lader også til, at længslen efter udlandet stadig er intakt. For til spørgsmålet om et udenlandsk ophold kunne være mere interessant end en klub i Danmark, svarer Helenius:

– Jamen, du siger det jo lidt, som det er. Meget mere er der ikke at sige til det. Jeg vil have fuldt fokus på, at jeg er her i Silkeborg og er anfører her. Jeg skal have løftet op i drengene, så vi står knivskarpt til på torsdag, siger den 31-årige angriber.

SIF’s Europa-kampe på plads – Her kan du se dem i TV

Kampen, som Helenius henviser til, er Silkeborgs kamp på udebane mod HJK Helsinki i kvalifikationen til gruppespillet i Europa League. Den kamp vises på TV, og du kan se hvor i artiklen herover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer