1 min læsningMedie: Brøndby forsøger at hente bomber hos superligakonkurrent

Brøndby har fredag præsenteret Daniel Wass, men transfervinduet er langtfra lukket for vestegnsklubben.

1 min læsning
Nicklas Helenius, Silkeborg IF og Henrik Heggheim, Brøndby IF 3F superligafodbold mellem Silkeborg IF og Brøndby IF i Silkeborg søndag den 31. juli 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Ovenpå torsdagens exit fra Europa kunne Brøndby fredag præsentere Daniel Wass som ‘ny’ spiller på Vestegnen.

Mange fans ønskede at se den mangeårige udlandsdansker vende hjem, og efter det er gået i opfyldelse, har ‘CV’ og co. blikket rettet mod et andet behov. Navnlig behovet for en frontangriber.

Her var Brøndby tidligere tæt på at hente Sebastian Andersson i Köln – en handel der kollapsede i 11. time. Nu forlyder det dog, at fokusset er skiftet fra Bundesligaen til en superligakonkurrent.

Ifølge B.T. arbejder vestegnsklubben på at bringe sidste sæsons superligatopscorer Nicklas Helenius til klubben.

Meldingerne går på, at bomberen er tændt på et skifte til de blågule, mens de personlige vilkår heller ikke skulle være en udfordring. Udfordringen ligger mellem klubberne.

Brøndby-chef om Wass: Vi har længe været i dialog

Silkeborg vil angiveligt have 11-15 millioner kroner for Nicklas Helenius. Brøndby er til gengæld kun klar til at lægge syv og en halv millioner kroner for angriberen.

Den forhandling kan dog blive svær for Brøndby, da ledelsen i Silkeborg fra diskussioner om Vallys ved, at transferkassen hos ‘CV’ ikke er tom. Her forlød det, at Brøndby var klar til at betale mere end 20 millioner kroner for Vallys.

Samtidig har Silkeborg med salget af Rasmus Carstensen ikke travlt med at sælge flere profiler fra ‘bronzeholdet’.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer