3F Superligaen

Silkeborg-chef ovenpå Brøndby-rygter: Kan godt sælge Nicklas Helenius til en superligakonkurrent

Silkeborgs sportschef Jesper Stüker åbner op for et salg af Nicklas Helenius. Prisen skal bare være den rette.

SilkeborgsnNicklas Helenius Superliga-kampen mellem Lyngby Boldklub og Silkeborg IF i Lyngby søndag den 17. juli 2022.. (Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix)

Silkeborg havde en forrygende sæson i 21/22, der endte med bronzemedaljer om halsen på Kent Nielsens tropper. Det har affødt interesse for flere af holdets profiler.

Rasmus Carstensen er blevet sendt til belgisk fodbold, Nicolai Vallys har været rygtet mod et skifte til FCK og Brøndby og seneste skud på stammen – Nicklas Helenius, som Brøndby angiveligt forsøger at købe.

Før kampen mod Viborg søndag eftermiddag blev Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, spurgt ind til Brøndbys interesse i Helenius.

– Det fortæller vi ikke så meget om. Men der er interesse for vores spillere, og det gælder både Helenius og andre på holdet. Det er jo en naturlig del, at det følger med, når det går godt, siger Stüker og fortsætter.

– Vi kommer da til at sælge spillere i fremtiden, men vi håber da på, at prisen vil være højere end tidligere, siger Jesper Stüker til TV3 Sport.

Sportschefen peger desuden på, at Silkeborg har en masse at byde på med europæisk fodbold til efteråret.

Helenius-agent melder klart ud ovenpå Brøndby-rygter

Alligevel vedkender han, at Silkeborg godt kunne være klar på at sælge en spiller som Nicklas Helenius til en superligakonkurrent – bare prisen er den rette.

– Jamen, det vil jeg sige, at det kunne vi godt være. Det er jo en kynisk og svær beregning, fordi hvad er det, som vi spiller om, hvad er der af økonomi i hele den sæson, som vi går ind i, siger Silkeborg-chefen.

– Men hvis der er en pris, som ligesom modsvarer det, som vi mener, at det er værd, så kan vi godt sælge spillere, som vi har gjort med Rasmus Carstensen, slutter Jesper Stüker.

Silkeborg tabte søndagens kamp mod Viborg med 2-0, du kan se highlights fra kampen her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P