1 min læsningOfficielt: FC Barcelona forlænger og udlejer ung profil

FC Barcelona har valgt at forlænge kontrakten med Nico González, der dog bliver udlejet til LaLiga-klub i samme ombæring.

1 min læsning
Nico González
Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona tager lørdag aften hul på sin LaLiga-sæson, når man hjemme på Spotify Camp Nou tager imod Rayo Vallecano.

Til kampen og i resten af sæsonen må catalanerne dog se bort fra midtbanespilleren Nico González, der lørdag har sat sin signatur på en kontraktforlængelse med Barca til 2026.

Dog sender FC Barcelona ham på et sæsonlangt lejeophold i Valencia i samme ombæring. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Den 20-årige Nico González fik i den forgangne sæson 37 kampe på FC Barcelonas førstehold, hvor han blandt andet bidrog med to mål og to oplæg.

Officielt: FC Barcelona har registreret alle undtagen én

Dermed har FC Barcelona nok engang reduceret trupstørrelsen for den kommende sæson, der indtil videre har budt på fem tilgange og 11 afgange.

De nye ansigter er i skrivende stund Robert Lewandowski, Andreas Christensen, Raphinha, Jules Koundé og Franck Kessié, mens man blandt andet har sagt farvel til spillere som Adama Traoré, Dani Alves, Clément Lenglet og Philippe Coutinho.

Kampen mellem FC Barcelona og Rayo Vallecano sparkes i gang klokken 21:00 lørdag aften og kan følges direkte på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer