2 min læsningViborgs Europa-opgør sikret – her kan du se kampen

Viborg FF skal tirsdag til Færøerne for at spille returopgør mod B36 Tórshavn. Indtil nu har der ikke været meldinger om, hvor man kunne se kampen. Men nu er rettighederne til kampen blevet købt. Læs her, hvor du kan se kampen.

2 min læsning
Det bliver alligevel muligt at se Viborg returkamp i Conference League tirsdag
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

I sidste uge var det tæt på, at FC Midtjyllands fans ikke fik mulighed for at se klubbens kamp mod Benfica. Men et særligt samarbejde gjorde det alligevel muligt at sende kampen online.

Nu er en lignende situation opstået for Viborg FF, der tirsdag skal til Færøerne til returopgøret mod B36 Tórshavn i kvalifikationen til Conference League.

Rettighederne til at vise kampen er dog nu blevet købt, og de grønblusedes fans får alligevel mulighed for at se opgøret.

Viborg vandt stensikkert hjemme over det færøerske hold med 3-0, men arbejdet skal gøres færdigt tirsdag. Og guleroden er til at få øje på for Viborg-spillerne, da avancement giver mulighed for at møde Premier League-holdet West Ham i to afgørende kampe, der kan give adgang til gruppespillet i Conference League.

Men det er ikke TV’et, du skal tænde for at se kampen på tirsdag. Kampen bliver nemlig vist på Viborg Stifts Folkeblad, som har sikret rettighederne i samarbejde med klubben, Peter Larsen Kaffe, AC Group, JP Group og Rauff Group.

– En del af vores opgave som mediehus er at være med til at sikre demokrati og sammenhængskraft i det lokalsamfund, vi opererer i. Vi går hellere end gerne kritisk til værks, når der er behov for det, men vi jubler også med byen, når det går godt, siger redaktionschef, Kristian Wesenberg Andersen, i en leder på Viborg Folkeblad.

Viborg-træner: Skuffende resultat – god præstation

Avisen oplyser, at setuppet dog er anderledes til kampen, end det man er vant til fra Superligaen eller andre kampe. Der vil således blot være en enkelt kameramand til stede til at filme opgøret i den færøerske hovedstad. Kampen spilles som nævnt tirsdag, og der er kick off klokken 20.00. Du kan se opgøret her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer