1 min læsningBekræftet: Silkeborg sikrer sig millionbeløb – sælger profil

Silkeborg IF meddeler i en fondsbørsmeddelelse, at salget af forsvareren nu er gået igennem.

1 min læsning
Rasmus carstensen, Silkeborg IF og Blas Riveros, Brøndby IF 3F superligafodbold mellem Silkeborg IF og Brøndby IF i Silkeborg søndag den 31. juli 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Rasmus Carstensen er fortid i Silkeborg IF. Det meddeler klubben i en fondsbørsmeddelelse under overskriften “Salg af Rasmus Carstensen – bekræftet.”

I sidste uge lød det, at Silkeborg havde accepteret et bud på forsvareren, mens de sidste detaljer manglede. De detaljer er nu faldet på plads, hvorfor salget af Rasmus Carstensen gennemføres.

Det oplyses ikke, hvilken klub Carstensen skifter til, men på rygteplan er profilen sendt mod Genk i Belgien.

I en tidligere fondsbørsmeddelelse opjusterede Silkeborg deres forventninger til regnskabsåret med 20 millioner kroner. Derfor er det nærliggende at tro, at salget af Carstensen vil indbringe klubben et beløb i det leje.

Tidligere har flere medier meldt, at prisen for backen ligger på 3 millioner euro eller omtrent 22,5 millioner kroner.

Bekræftet: Silkeborg sikrer sig millionbeløb – har solgt profil

Hvis klubben, der gemmer sig bag transferen, er belgiske Genk, så vil Carstensen ikke være den første dansker, der tager skiftet fra Superligaen til Genk.

I 2017 skiftede Joakim Mæhle fra AaB til Genk. Her spillede han fire sæsoner, inden han skiftede til italienske Atalanta.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer