1 min læsningSilkeborg bekræfter: Har accepteret kæmpebud på profil

Silkeborg IF bekræfter i en meddelelse på fondsbørsen, at man har accepteret et bud på sin profil.

1 min læsning
Rasmus carstensen, Silkeborg IF og Blas Riveros, Brøndby IF 3F superligafodbold mellem Silkeborg IF og Brøndby IF i Silkeborg søndag den 31. juli 2022. (Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix)

Silkeborg IF har accepteret et bud på Rasmus Carstensen. Det meddeler klubben i en fondsbørsmeddelelse, hvor de samtidig fortæller, at transferen vil gå igennem i den kommende uge.

– Selskabets dattervirksomhed, Silkeborg IF A/S, har accepteret et tilbud fra en anden klub vedr. en transfer af fodboldspilleren Rasmus Carstensen. Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge, lyder det i meddelelsen.

I meddelelsen oplyses det desuden, at Silkeborg opjusterer forventningerne til årets resultat med 20 millioner kroner, hvorfor det er nærliggende at tro, at buddet ligger i det leje.

Det fremgår ikke, hvilken klub der har budt på Carstensen, men tidligere på ugen lød det fra bold.dk, at Silkeborg havde accepteret et bud fra belgiske Genk.

Der forlød det, at buddet på Carstensen var på 3 millioner euro eller omtrent 22,5 millioner kroner.

Silkeborgs Salquist: Gad vide hvad det kan blive til

Hvis det viser sig, at det er Genk, som har sendt buddet mod Søhøjlandet, vil Carstensen ikke være den første danske back, der skifter Superligaen ud med Genk. I 2017 skiftede Joakim Mæhle fra AaB til Genk, hvor han spillede i fire sæsoner før skiftet til Atalanta.

I den forgangne sæson, hvor Silkeborg fik bronze, stod Carstensen bag otte oplæg og et enkelt mål. I denne sæson er han også kommet flyvende fra start i Superligaen med to oplæg i tre kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer