3F Superligaen

Grabara taler ud om sammenstødet: Hvor dum kan man være?

Kamil Grabara er langt fra imponeret over AaB's Mathias Ross, og sender samtidig en stikpille til den nordjyske klub.

Kamil Grabara, Mathias Ross, AaB, F.C. København, Kamil Grabara skadet mod AaB, Kamil Grabara sammenstød
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Kamil Grabara har ikke mistet hverken sin humor eller de bramfrie ytringer.

Efter at have gennemgået en operation ovenpå den voldsome ansigts-skade, han pådrog sig i F.C. Københavns udesejr mod AaB for to uger siden, er han nu tilbage på FCK’s træningsanlæg.

Der går dog stadig et stykke tid, inden den polske keeper er kampklar igen. Men nu og her var der tid til at sætte ord på, hvordan forløbet er gået indtil videre.

– Jeg har det fantastisk. Jeg har aldrig nogensinde haft det bedre, lyder det fra Kamil Grabara til F.C. Københavns hjemmeside, inden han fortsætter i bedste Grabara-stil:

– Der har været en plastikkirurg involveret, men jeg er ikke sikker på, om han har hjulpet mig meget med udseendet. Men jeg er stadig lækker.

– Operationen gik godt, og jeg håber, at de fik fikset mig som planlagt, og at jeg ikke behøver at gemme mig ude i samfundet bagefter, fortæller Kamil Grabara.

Da han bliver spurgt ind til, hvad der gik igennem hans tanker i forbindelse med sammenstødet med AaB’s Mathias Ross, lyder svaret:

– Absolut intet – udover at jeg tænkte på, hvor dum man skal være for at gøre sådan noget.

– Hvis de har planer om at slå mig ihjel, så er de nødt til at gøre noget andet, for det var ikke nok. 

F.C. København meddeler: Kamil Grabaras operation gik som planlagt

Skaden til trods, har Kamil Grabara langt fra kastet håndklædet i ringen. Og selvom sammenstødet var voldsomt, føler han sig alligevel en smule heldig.

– Der er udfordringer på alles vej, og det kommer ikke til at afholde mig fra at blive en endnu bedre målmand.

– Taget i betragtning af, hvad der kunne være sket, og hvad der skete, så er jeg rimelig heldig. Det er jeg blevet fortalt af alle, især af de kirurger, der opererede mig. Jeg er taknemmelig for, at jeg har det fint.

– Under andre omstændigheder, så havde jeg nok ikke stået her nu, hvis jeg blev ramt en smule anderledes. Så overordnet set er det en uheldig situation, hvor jeg var heldig.

Kamil Grabara må se kampen fra sidelinjen, når F.C. København byder Brøndby IF op til dans i lokalderbyet søndag klokken 16.00 i Parken.

Du kan se sammenstødet mellem Kamil Grabara og Mathias Ross i afspilleren øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P