1 min læsningCheftræner bekræfter: PSG har hentet tidligere kæmpetalent

Renato Sanches er nu klar til at tage et skridt opad i karrieren, efter PSG's cheftræner, Christophe Galtier, har bekræftet tilgangen af det tidligere kæmpetalent.

1 min læsning
Renato Sanches, PSG.
Foto: Jose Manuel Vidal/Reuters/Ritzau Scanpix

Da han var 18 år gammel, startede han inde for Portugal i EM-finalen mod Frankrig i 2016.

Her var han med til at hente trofæet, da Portugal i forlænget spilletid sejrede med 1-0.

Samme sommer skiftede han til Bayern München, og forventningerne var generelt tårnhøje til den unge midtbanespiller.

Efter et år i Bayern blev han dog lejet ud til Swansea, og da han den efterfølgende sommer vendte retur, gik der endnu et år hos de sydtyske giganter, inden den unge portugiser blev solgt til franske Lille. Han slog ikke igennem.

Efter tre år i den franske klub, er han nu ved at være tilbage på et niveau, der stemmer bedre overens med forventinger dengang for seks år siden.

Det har nu fået den franske storklub PSG til at føje den snart 25-årige midtbanespiller til sin fold. Det bekræfter klubbens cheftræner, Christophe Galtier, på et pressemøde.

– Vi fik muligheden for at hente en spiller, der kender Ligue 1 godt, og en som spiller på et meget højt niveau, og den mulighed tog vi, fortæller Galtier på torsdagens pressemøde. 

Avis: Roma opruster yderligere med PSG-spiller

Nyheden kommer samme dag, som rygterne sender Georginio Wijnaldum til AS Roma. Dermed er der angiveligt en åben plads i truppen på den centrale midtbane til den nye PSG-spiller.

I en alder af 24 år, står Renato Sanchez noteret for 32 kampe for det portugiske landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer