1 min læsningSerie A-klub indfører særlige regler for afrikanske spillere

Napolis ejer, Aurelio De Laurentiis, har indført en ny regel, der skal sikre de afrikanske spilleres tilgængelighed i klubben.

1 min læsning
Napoli, nye regler for afrikanske spillere i Napoli.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Fodbold er følelser – men det er også business.

Det har Napoli-ejer Aurelio De Laurentiis statueret et godt eksempel på, da han fremover vil have afrikanske fodboldspillere til at vælge mellem landshold og klubben.

Årsagen er, at han er frustreret over de afrikanske spilleres fravær til træning og kampe, når de hvert andet år bruger vinteren på at drage til det hjemlige kontinent for at deltage i Africa Cup of Nations.

Derfor vil han nu indføre nye regler.

Aurelio De Laurentiis forklarer således, at han ikke vil hente afrikanske spillere Napoli fremover, medmindre de skriver under på, at de ikke vil deltage i Africa Cup of Nations.

– Jeg elsker dem, men enten underskriver de noget, som bekræfter, at de ikke deltager i Africa Cup of Nations, for ellers er de aldrig til rådighed mellem den turnering og VM-kvalifikationskampene i Sydamerika.

– Vi er de idioter, som betaler lønningerne blot for at sende dem ud i hele verden for at spille for andre, udtaler Napoli-ejeren ifølge Football Italia.

Sky: Sampdoria accepterer trecifret millionbeløb for Damsgaard

Om de nye regler for afrikanske spillere er ensbetydende med, at Napoli fremover må finde sine nyindkøb i andre verdensdele, må tiden vise.

Timeline

Notifications

Notifikationer