2 min læsningSidste modstander: Brøndby skal til Bulgarien eller Irland

Brøndby har fået sat navn på den sidste udfordrer i jagten på en plads i Conference League, såfremt man klarer sig videre fra kampene mod FC Basel.

2 min læsning
Brøndby IF, Brøndby, Brøndby modstander Conference League.
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Efter at have sendt polske Pogon Szczecin ud med en samlet 5-1-sejr, kigger Brøndby IF nu frem mod to opgør mod FC Basel.

Trækker den danske klub sig sejrrigt ud af duellen mod den schweiziske klub, er de dermed klar til den sidste og afgørende playoff-runde for at komme med i Conference League.

Tirsdag blev der trukket lod, og vestegnsklubben har dermed fået overblikket over, hvem de i givet fald skal slå for at sikre sig en pose penge og et europæisk gruppespil.

Modstanderen lyder på enten bulgarske CSKA Sofia, der i skrivende stund deler førstepladsen i den hjemlige liga efter fire kampe, eller St. Patrick’s Athletic fra Irland, der efter 24 kampe indtager fjerdepladsen i den irske liga.

Her må det mest sandsynlige udfald være, at det er den bulgarske modstander, som Brøndby kommer til at brage sammen med – såfremt man sender Basel ud af turnering.

Avis: Brøndby-profil tiltrækker sig stor interesse fra flere klubber i udlandet

Den første kamp afvikles den 18. august, mens returopgøret finder sted en uge senere. Brøndby starter i givet fald på udebane.

Brøndby får endegyldigt sat navn på den potentielt kommende modstander den 11. august, når klubberne har spillet returopgøret i den tredje kvalifikationsrunde til Conference League.

Brøndby har nogle store kampe i vente, da de allerede på torsdag den 4. august tager hul på de to opgør mod FC Basel på hjemmebane, inden de søndag møder F.C. København i Parken – og så spiller returopgøret mod FC Basel torsdag den 11. august.

Timeline

Notifications

Notifikationer