Champions League

Hvis FCM gør det ‘umulige’: Ukrainsk eller østrigsk modstand i vente

Klarer FC Midtjylland sig videre fra de to opgør mod Benfica, venter der østrigsk eller ukrainsk modstand.

Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland spiller tirsdag aften det først opgør mod Benfica i Champions League-kvalifikationens tredje runde.

Skulle de danske pokalvindere klare skærene, og dermed stå klar til den sidste playoff-runde om en uge efter returopgøret i Herning, er der nu blevet sat navn på de to modstandere, som FC Midtjylland kan løbe ind i.

Tirsdag er der således blevet trukket lod, og FC Midtjylland kan nu se frem til at møde enten ukrainske Dynamo Kyiv eller østrigske Sturm Graz – hvis altså de slår Benfica over de to opgør.

Skulle vi ende i et scenarie, hvor FC Midtjylland møder Dynamo Kyiv i kampen om en plads i den prestigefyldte turnering, vil der være mulighed for et gensyn med en af klubbens tidligere spillere, Mikkel Duelund.

Ender det derimod med at være østrigerne, der står som finaleboss for midtjyderne, venter to opgør mod den tidligere FCK-angriber, Rasmus Højlund, der blev solgt til Sturm Graz i vinter – og som efterfølgende har bombet mål ind på samlebånd.

FC Midtjylland må undvære endnu en profil til CL-brag mod Benfica

Såfremt FC Midtjylland står som sejrherre næste tirsdag, vil kampene mod Dynamo Kyiv eller Sturm Graz bliver spillet den 16. eller 17. august, mens returopgøret finder sted den 23. eller 24. august.

Midtjyderne spiller første kampe hjem, hvis det skulle nå så vidt.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P