2 min læsningNye SønderjyskE-ejere: Vil være blandt Danmarks bedste

De nye ejere i SønderjyskE drømmer stort, og målet er at være blandt de bedste allerbedste i dansk fodbold.

2 min læsning
SønderjyskE, nye ejere sønderjyske.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

SønderjyskE har mandag delt nyheden om, at klubben har skiftet ejere.

De nye ejere, Davidsen-familien samt Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen, er dog ikke kommet til SønderjyskE for at eje en 1. divisionsklub, som det aktuelt er tilfældet. De vil være med i toppen.

– Vi glæder os over at blive en del af den sønderjyske fodboldfamilie, og vi ser frem til, at vi sammen med sønderjyderne skal være med til at skabe fundamentet til, at SønderjyskE Fodbold kan have sin berettigelse i toppen af dansk fodbold, siger Markus Kristoffer Hansen og fortsætter:

– Vi har en stærk tro på, at vi i fælles flok kan løfte klubben til på sigt at være blandt Danmarks bedste fodboldklubber. Gennem hårdt arbejde, ydmyghed og fælles hjælp kan vi igen kan skabe store oplevelser for hele landsdelen.

De samme forventninger gør sig gældende hos den anden halvdel af ejerskabet, Davidsen-familien:

– Vi har haft uforglemmelige oplevelser i Superligaen, pokalfinaler og i Europa, og vi har altid haft en stor tro på et fælles fodboldprojekt i Sønderjylland. Det er vigtigt, at regionen har et fodboldhold, som spiller med på øverste hylde, og det er vigtigt, at vi står sammen om det, hvis det skal lykkes, siger Povl Davidsen.

Officielt: SønderjyskE har fået nye ejere

I første omgang handler det dog om at komme tilbage i Superligaen for SønderjyskE og de nye ejere, hvilket efter to kampe i 1. division ser lovende ud – om end det er en smule tidligt at tale om den slags.

Her er det således blevet til seks point, hvorfor sønderjyderne indtager en delt andenplads sammen med Vendsyssel FF. Vejle Boldklub indtager førstepladsen med en bedre målforskel.

SønderjyskE oplyser desuden, at det nye ejerskab i den kommende tid vil nedsætte bestyrelse og direktion og melde ud om dette, når det er endeligt fastlagt.

Timeline

Notifications

Notifikationer