Premier League

Eriksen om Tottenham: De kom aldrig rigtig med noget

Christian Eriksen endte som bekendt med at fortsætte karrieren hos Manchester United denne sommer, selvom de fleste inden transfervinduet havde spået ham til at gøre comeback i Tottenham - men hans tidligere klub var ikke interesseret.

Manchester United, Christian Eriksen, Tottenham, Premier League.
Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Er man bare det mindste fodboldinteresseret, eller måske bare indbygger i Danmark, skal man nærmest have levet under en sten, hvis ikke man endnu har opfanget, at Christian Eriksen spiller i Manchester United.

Selvom det er tilfældet i dag, var Tottenham storfavoritter til at løbe med danskerens underskrift i store dele af foråret og helt frem til sommerens transfervindue.

Nu afslører Christian Eriksen, at det bare var rygter – der kom aldrig et tilbud fra hans tidligere klub.

– Det var kun snak, de kom aldrig rigtig med noget, så det var ikke rigtigt et emne for mig at vende tilbage til Tottenham.

– Derudover var Manchester United meget positive meget tidligt i processen, hvor vi havde nogle gode samtaler, lyder det fra danskeren til Daily Mail.

Selvom skiftet til Manchester United nok ikke var det mest oplagte set udefra, kom det næppe som den store overraskelse for den danske kreatør selv. Han kan således berette om, hvordan der også har været interesse fra den engelske storklub førhen.

– Selv da jeg var i Tottenham, talte jeg med alle de forskellige managere i Manchester United for at se, hvad situationen var.

– Men eftersom jeg var i Tottenham, kunne jeg ikke rigtig se mig selv spille for en anden engelsk klub på det tidspunkt. Så jeg tog til udlandet i form af Inter.

– Men ja, det har været aktuelt, eller, ikke aktuelt, men der har været talt om det. Det var bare ikke den rette timing, jeg var i Tottenham i lang tid, og jeg ville prøve noget anderledes i et andet land, så jeg tog til Inter, hvor jeg endte med at have en skøn tid.

Holdkammerat nyder at spille med Eriksen: Ham kommer I til at se mere til

De mange samtaler med de forskellige Manchester United-managere i årenes løb til trods, havde Christian Eriksen ikke regnet med, at han et år efter sit hjertestop i Parken ville kunne trække i Manchester United-trøjen.

– Der skete jo selvfølgelig noget i sommer, og det ændrede den retning, jeg havde forestillet mig for min karriere. Så at stå her, det er noget, jeg ikke havde troet kunne lade sig gøre for et år siden, lyder det fra Christian Eriksen.

Thomas Frank om tabet af Eriksen: Et fantastisk ægteskab på 4-5 måneder

Christian Eriksen fik søndag sin uofficielle hjemmebanedebut på Old Trafford, da han startede inde for Manchester United i 1-1-kampen imod Rayo Vallecano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P