Bundesligaen

Yussuf Poulsen afviser danske klubber: Slet ikke i mine tanker

Den hårdtarbejdende offensivspiller kan ikke se sig selv tørne ud for en dansk klub lige foreløbig - og måske slet ikke overhovedet.

Yussuf Poulsen, RB Leipzig, Superligaen.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Yussuf Poulsen har kæmpet med både skader og manglende spilletid i den forgangne sæson, men det har ikke fået den danske landsholdsspiller til at overveje et skifte hjem til dansk fodbold og Superligaen.

– Jeg ved slet ikke, om jeg kommer tilbage for at spille fodbold i Danmark overhovedet. Det er i hvert fald ikke noget, jeg skal lige nu.

– Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at spille fodbold i Danmark igen. Jeg vil spille på så højt niveau som muligt i så lang tid som muligt, men jeg vil heller ikke spille i så lang tid i min karriere, at jeg ikke kan lave noget bagefter, lyder det fra Yussuf Poulsen til bold.dk.

Den hårdtarbejdende angriber har spillet i RB Leipzig siden 2013, hvor han skiftede til klubben fra Lyngby Boldklub.

Sidenhen har han taget et stort skridt opad sammen med klubben, der er gået hen og er blevet fast inventar i toppen af tysk fodbold.

HIGHLIGHTS: Bayern hæver sæsonens første trofæ efter målrig gyser

De nu ni år i Leipzig har også medført, at Yussuf Poulsen er den spiller, der har spillet flest kampe for klubben nogensinde, hvor det er blevet til 328 af slagsen.

I en alder af 28 år og med to år tilbage af sin kontrakt, er det da også en prioritet for danskeren, at fortsætte i Leipzig, da han ikke har ambitioner om at prøve noget nyt.

RB Leipzig tager hul på Bundesligaen ude mod Stuttgart søndag den 7. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P