International Fodbold

Stor dansker-aften i Tyrkiet: Stryger og Cornelius stjal showet

Trabzonspor vandt lørdag aften den tyrkiske Super Cup, og især klubbens to danske landsholdsspillere, Jens Stryger Larsen og Andreas Cornelius, spillede store roller i triumfen.

Andreas Cornelius, Jens Stryger Larsen, Trabzonspor.

Tyrkiet huser i denne tid på året en lang række danskere, hvor hotelophold med all inclusive og dertilhørende badefaciliteter udgør tilværelsen for størstedelen i en uge eller to.

Det er dog nok de færreste af de rejseglade solslikkere, der er lige så kendte skikkelser i området som Jens Stryger Larsen eller Andreas Cornelius er det lige nu.

De to landsholdsspillere kunne således notere sig for hele tre mål tilsammen denne lørdag aften, hvor de sammen med resten af Trabzonspor sikrede sig sæsonens første trofæ.

Det skete, da de forsvarende tyrkiske mestre vandt med overbevisende 4-0 over Sivasspor i den tyrkiske Super Cup.

Begge danskere var i startelleveren til aftenens kamp, og efter 35 minutter var det Andreas Cornelius, der efter et hjørnespark bragte Trabzonspor i front.

Kort inde i anden halvleg var den bomstærke dansker atter at finde i målscorerens rolle, da han på en ripost kunne gøre det til 2-0.

Ti minutter senere ville Jens Stryger Larsen også lege med, og med en særdeles velplaceret afslutning fra distancen gjorde han det til 3-0. Dermed kan han notere sig for et mål i sin officielle debut for den tyrkiske mesterklub.

Holdkammerat nyder at spille med Eriksen: Ham kommer I til at se mere til

Anastasios Bakasetas cementerede sejren et kvarter før slutfløjt, da han sparkede bolden i mål efter et straffespark til kampens resultat, 4-0.

Mens Andreas Cornelius blev topscorer for Trabzonspor i forrige sæson, er Jens Stryger Larsen netop er skiftet til klubben fra italienske Udinese denne sommer.