2 min læsningViborg-kaptajn: Det kræver tålmodighed og koncentration

Viborg FF skal torsdag forsøge at avancere i kvalifikationen til Conference League mod FK Suduva efter en 0-1 sejr i første møde. De grøn-blusedes anfører tror på samlet sejr.

2 min læsning
Jeppe Grønning håber på stor opbakning mod FK Suduva
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Viborg FF fik med en sen scoring en 0-1 sejr med hjem fra Litauen i første møde mod FK Suduva i kvalifikationen til Conference League.

Derfor peger viborgensernes anfører, Jeppe Grønning, især på to dyder, der skal være i fokus, hvis holdet fra domkirkebyen skal videre til næste runde.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

-Vi ved, at det bliver en kamp, hvor vi skal arbejde koncentreret hele vejen igennem. I det første opgør scorede vi først det ene mål et kvarter før tid, som lige nu er det mål, som er forskellen på de to hold. Så vi ved, at det kræver tålmodighed og koncentration, og kan vi lykkes med det, så tror jeg også på, at vi går videre, siger den 31-årige midtbanespiller til klubbens hjemmeside.

Med til første opgør i Litauen havde Viborg opbakning fra medrejste fans, og kaptajnen håber også på, at opbakningen bliver stor på Energi Viborg Arena torsdag aften.

-Der kommer formentlig flere tilskuere på stadion i morgen, og jeg håber på, at vi igen kan få rigtig stærk opbakning igen. Det betyder meget for os alle sammen, og det kan blive en afgørende faktor i en tæt kamp, siger Jeppe Grønning.

Jesper Fredberg om Viborg-profil: Han bliver svær at holde på

Opgøret spilles som nævnt torsdag, og der fløjtes op klokken 19.00 i Viborg. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer