1 min læsningEriksen om skiftet til United: Det havde jeg aldrig regnet med

Christian Eriksen fortæller, at han ikke forventede at skifte til Manchester United efter sit hjertetilfælde ved EM.

1 min læsning
Christian Eriksen. Danmark møder Østrig i en UEFA Nations League-kamp spillet i Parken i København, mandag den 13. juni 2022.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)

Christian Eriksen kunne tirsdag blive præsenteret som Manchester United-spiller. I den forbindelse lavede klubben også et interview med ham.

Der fortæller han blandt andet, at han ikke troede, at han ville skifte til “De Røde Djævle”, selvom han igennem mange år blev rygtet til klubben.

Christian Eriksen om United-skifte: Ten Hag var vigtig

Direkte adspurgt om han mente det var uundgåeligt, at han med tiden blev United-spiller svarer han:

– Nej! For sådan som min karrierevej havde forløbet sig inden mit uheld ved EM, var det aldrig planen at vende tilbage til England. Jeg troede, at hvis jeg skulle have skiftet til Manchester United, så skulle det have været tidligere, siger Eriksen inden han forsætter.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Dengang var jeg i Tottenham og skiftede derefter til Inter. Så at sidde her nu, det havde jeg bestemt ikke forventet. Men jeg er glad for, at jeg er her. Det føles godt. Det føles rigtig godt, at være her, slutter landsholdets playmaker.

Nej tak, Ronaldo: Nu tager Atletico Madrid-tilhængerne sagen i egen hånd!

Christian kan få sin officielle debut for Manchester United, når klubben sparker Premier League-sæsonen i gang på Old Trafford den 7. august mod Brighton.

Timeline

Notifications

Notifikationer