2 min læsningChristian Eriksen om United-skifte: Ten Hag var vigtig

Christian Eriksen har givet sit første interview som Manchester United-spiller. Her kommer han blandt andet omkring Erik Ten Hag.

2 min læsning
FILE PHOTO: Soccer Football - UEFA Nations League - Group A - France v Denmark - Stade de France, Saint-Denis, France - June 3, 2022 Denmark's Christian Eriksen lines up before the match REUTERS/Christian Hartmann/File Photo

Det er ikke gået manges næse forbi, at Eriksen denne sommer er skiftet til Manchester United, efter hans kontrakt med Brentford udløb.

Klubben har dog været på pre-season i Thailand og Australien, hvorfra de kom tilbage til England lørdag. Derfor har den officielle præsentation samt første interview med klubbens eget medie også ladet vente på sig.

Det har Eriksen dog fået lavet i dag. Et interview, hvor han kommer rundt om flere emner. Et af dem er, hvor stor en rolle Uniteds nye træner, Erik Ten Hag, har haft i beslutningen om at skifte til “De Røde Djævle”.

Tidligere United-koryfæer enige om Eriksen-tilgang: Det her kan han!

– Først og fremmest af fodboldmæssige årsager. Jeg er en type, der nyder at spille fodbold, og efter flere snakke med den nye træner kunne jeg se mig selv fortsætte her med de idéer, som han bringer til klubben. På samme tid, er det en rigtig, rigtig stor klub – hvis ikke den største, siger Eriksen og fortsætter.

– Ten Hag havde en kæmpe indflydelse. Jeg skifter ikke kun hertil på grund af logoet. Jeg kommer for at spille fodbold, så det var altafgørende at snakke med den nye træner om hans idéer og visioner for klubben, lyder det fra den danske landsholdsspiler.

Christian Eriksen blev i morges set ankomme til Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington, sammen med et af sommerens andre nyindkøb, nemlig Lisandro Martinez.

Foto: Scanpix

Timeline

Notifications

Notifikationer