2 min læsningMedie: United tæt på sommerens tredje signing – betaler næsten 400 millioner

Manchester United har præsenteret Christian Eriksen og Tyrell Malacia. Snart kan en tredje sommertilgang være på plads.

2 min læsning
Soccer Football - Champions League - Group H - Chelsea v Ajax Amsterdam - Stamford Bridge, London, Britain - November 5, 2019 Ajax's Lisandro Martinez in action with Chelsea's Mateo Kovacic REUTERS/David Klein
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I starten af juni blev Uniteds første signing under Erik ten Hag præsenteret, da indkøbet af Tyrell Malacia blev offentliggjort.

I går gjorde Christian Eriksen så Malacia selskab i United-lejren, og det tyder på, at United-kontoret har travlt med jagten på nye spillere.

Officielt: Eriksen skifter til Manchester United

Ifølge BBC er Manchester United blevet enige med Ajax om en pris på Lisandro Martinez, mens de sidste detaljer mangler for aftalen mellem United og argentineren.

Det bliver anden gang, at Erik ten Hag henter Martinez. I 2019 var det ten Hag som stod bag den argentinske stoppers skifte til hollandsk fodbold.

Manchester United betaler angiveligt 45 millioner pund eller knap 400 millioner kroner for den argentinske stopper.

Ekspert om Eriksen-skifte: Det er spektakulært

Sent fredag aften fløj Martinez sammen med sine agenter til Manchester, hvor de sidste detaljer skal på plads. Der skal placeres en underskrift på kontrakten, klares et lægetjek og indhentes en arbejdstilladelse.

Manchester United er i øjeblikket på opstartstur i Australien. Det forventes ikke, at Martinez flyver derned. I stedet vil han tilslutte sig truppen, når de kommer hjem den 24. juli.

Timeline

Notifications

Notifikationer