1 min læsningFalk om VM: Det fokuserer jeg ikke på

Rasmus Falk spillede fejende flot for F.C. København i foråret og har dermed også været i spil til det danske landshold. Men det forestående VM i slutningen af året, er ikke der, hvor midtbanespillerens fokus ligger.

1 min læsning
Rasmus Falk fokuserer på FCK og ikke VM
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

De fleste spillere drømmer om at spille ved et VM. Det gør F.C. Københavns Rasmus Falk givetvis også. Men fokus ligger et helt andet sted, fortæller han til Bold.

Det er nemlig opgaverne for F.C. København, der fylder for den 30-årige midtbanespiller.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Først og fremmest handler det om, at FC København får en god start på Superligaen, og at vi kommer i Champions League. Det er det, vi skal jagte, og det er der, mit fokus er lige nu, siger Falk til Bold og fortsætter:

– Jeg kan helt oprigtigt sige, at jeg lægger min energi hos FC København, og så må vi se, hvad der kommer af muligheder.

Falk om fravalg af landsholdet: Jeg er tro mod mig selv

Rasmus Falk og resten af FCK-holdet starter den nye sæson ud hjemme i Parken, når oprykkerne fra AC Horsens kommer på besøg søndag. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00 og kan ses på 6’eren.

Timeline

Notifications

Notifikationer