2 min læsningFalk om fravalg af landsholdet: Jeg er tro mod mig selv

Rasmus Falk meldte fra til de netop overståede landskampe. Men der var en glædelig årsag til afbuddet.

2 min læsning
Rasmus Falk måtte melde afbud til landsholdet, da han skulle giftes.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Det danske landshold har succesfuldt overstået sine fire første kampe i Nations League. Med i truppen kunne F.C. Københavns Rasmus Falk muligvis have været, men den elegante midtbanespiller meldte afbud.

Der er dog en glædelig årsag til afbuddet overfor landstræner Kasper Hjulmand, forklarer hovedpersonen overfor Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den 30-årige FCK-profil brugte nemlig ferien fra sin klub til at blive gift med sin partner, Jacqueline Østergaard, og på grund af usikkerhed overfor udtagelsen af truppen blev bryllupsdatoen sat i starten af juni.

– For det første så ved jeg ikke engang, om jeg var blevet udtaget. Sidste gang var jeg ikke med, og det har været uklart, om jeg ville blive udtaget. Samtidigt havde jeg ferie med FCK, så for mig gav det mening at lægge brylluppet dér, siger Rasmus Falk til Ekstra Bladet.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Kasper Hjulmand har udtalt, at afbuddet ikke får negative konsekvenser for Rasmus Falk, der dog forklarer, at landstræneren måske ikke var helt glad for beslutningen.

– Jeg ved ikke, om han var enig i, at jeg skulle lægge mit bryllup dér, men jeg er tro mod mig selv. Det er noget, vi har taget et valg om for noget tid siden, så for mig er det ikke så stor en historie, som det bliver gjort til, siger FCK-profilen, der samtidig slår fast, at han står til rådighed for landsholdet fremover.

Næste gang, Rasmus Falk kan komme i spil til landskampe, er, når Danmark fortsætter sin Nations League-kampagne til september. Her venter der kampe mod Kroatien ude den 22. september og Frankrig hjemme i Parken i den sidste kamp den 25. september.

Hvad er Nations League? Få overblikket over sommerens fodboldfristelse

Derefter venter VM i Qatar, som Danmark skyder i gang med sin første gruppekamp mod Tuniesien den 22. november. Rasmus Falk har fået to landskampe på det danske landshold.

Timeline

Notifications

Notifikationer