2 min læsningCV bekræfter: Brøndby er tæt på salg af spiller

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, bekræfter nu, at et salg af en af klubbens spillere er tæt på en realitet.

2 min læsning
Carsten V. Jensen bekræfter, at Brøndby er tæt på et salg af Andreas Bruus
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix 2020.

Andres Bruus er blevet rygtet på vej til en unavngiven fransk klub, og nu bekræfter Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, at et salg er på trapperne.

Brøndby skal dog ikke lede efter en erstatning for højrebacken, da klubben torsdag hentede norske Sebastian Sebulonsen i Viking Stavanger.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I opslag på Twitter oplyser Brøndby, at Andreas Bruus har fået fri fra træning, for at opsøge muligheden for et skifte i dette transfervindue.

– Sammen med Andreas Bruus har vi arbejdet hen imod en transfer denne sommer. Det nærmer vi os, og derfor har Bruus fået fri til at afklare et potentielt skifte, siger Carsten V. Jensen i et andet tweet.

Selvom en afløser allerede er fundet, mener cheftræner Niels Frederiksen ikke, at Brøndby er i land med transfervinduet. Tværtimod forventer han flere nye spillere i klubben denne sommer. Det kan du læse mere om herunder 👇🏼👇🏼 samt i videoen øverst i artiklen.

Brøndby-træner: Forventer flere spillere ind i transfervinduet

23-årige Andreas Bruus har i alt spillet 85 kampe i den gule trøje. Det har kastet fire mål og tre assists af sig. Med et eventuelt salg i sigte, er det tvivlsomt, om Bruus er med, når Brøndby tager hul på den nye sæson.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Det sker på søndag, hvor holdet møder AGF hjemme på Brøndby Stadion. Kampen sættes i gang klokken 18.00, og du kan se det klassiske opgør på TV3+.

Timeline

Notifications

Notifikationer