2 min læsningBrøndby-træner: Forventer flere spillere ind i transfervinduet

Brøndby IF står overfor et kampprogram, der tæller Superliga, Conference League og Sydbank Pokalen. Derfor forventer cheftræner Niels Frederiksen også, at klubben forstærker sig med nye spillere i transfervinduet.

2 min læsning
Niels Frederiksen forventer flere nye spillere i Brøndby IF
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Torsdag hentede Brøndby IF sin første signing i form af norske Sebastian Sebulonsen. Men det bliver ikke den sidste nye spiller i klubben denne sommer, fortæller cheftræner Niels Frederiksen til TV3 Sport.

Faktisk regner cheftræneren med, at der kommer flere spillere ind. Og han har også en ide om hvor på banen, der er brug for nye kræfter.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Lige nu er der jo stor kontinuitet, men jeg har bestemt en forventning om, at der kommer nogle spillere ind, inden vinduet lukker, siger Niels Frederiksen.

Officielt: Brøndby IF præsenterer første sommertilgang

Brøndby IF havde i seneste sæson svært ved at få scoret nok mål, og det er da også på den offensive del af banen, cheftræneren peger på muligheder for forstærkning.

– Vi har jo haft visse udfordringer i sidste sæson med at score nok mål, så det kunne jo godt være lidt fremme på banen, at vi for eksempel kiggede, siger Niels Frederiksen.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

Brøndby IF tager hul på den nye sæson søndag hjemme på Brøndby Stadion mod AGF. Kampen fløjtes i gang klokken 18.00, og du kan se den på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer