2 min læsningSvensk keeper raser over dommerfejl ved EM: Det er en joke

Sverige slog onsdag aften Schweiz med 2-1, men efter kampen raser den svenske keeper og forbundet har kontaktet UEFA.

2 min læsning
Sweden's players celebrate their eventually disallowed third goal during the UEFA Women's Euro 2022 Group C football match between Sweden and Switzerland at Bramall Lane in Sheffield, northern England on July 13, 2022. (Photo by FRANCK FIFE / AFP) / No use as moving pictures or quasi-video streaming. Photos must therefore be posted with an interval of at least 20 seconds.

Kvindernes EM-slutrunde løber lige nu af stablen i England. Her har danskerne fået en blandet start med nederlag til Tyskland og en sejr over Finland.

Naboerne på den anden side af Øresund har fået en bedre start med fire point efter to kampe. Senest tog svenskerne onsdag en 2-1 sejr over Schweiz, men den kamp har nu fået et dramatisk efterspil.

Chok! Danskerhold slået ud af underdogs i Champions League-kvalifikation

To minutter før tid havde svenskerne bolden i nettet til 3-1, men VAR-rummet brød ind, og dommeren annullerede 3-1 scoringen. Det har senere vist sig, at den kendelse var tvivlsom. Det har fået den svenske målmand Zecira Musovic til tastaturet.

– Vores mål i går, der blev underkendt af VAR-rummet for offside, der var offside-linjen tegnet på den forkerte side af bolden. Så vi har et VAR-rum, som støtter dommeren, men det samme rum kender tydeligvis ikke reglerne. Det er en joke for fodbolden, skriver Musovic på Twitter.

Det svenske hold har kontaktet UEFA, men assistenttræner Magnus Wikman forventer ikke, at der kan komme nogle ændringer.

– Det er for ringe, men vi kan ikke gøre noget nu. Vi har gjort UEFA opmærksomme på det, men selvfølgelig vil det ikke ændre noget. Det er ærgerligt, at vi ikke fik den 3-1 sejr, som vi havde fortjent, siger Wikman til Aftonbladet.

Danmark slår Finland – kvartfinaledrømmen lever!

Målet kan blive vigtigt for svenskerne, da de før den afgørende sidste runde ligger á point med Holland i gruppens top, hvorfor målscoreren kan bestemme, hvem der går videre.

Timeline

Notifications

Notifikationer