2 min læsningNy AaB’er før møde med eksklub: Gælder kun om at vinde

Søndag står Lars Kramer overfor sine tidligere holdkammerater, da han med sin nye klub, AaB, ude skal møde Viborg. I opgøret på midtstopperens tidligere hjemmebane gælder dog kun én ting - sejr.

2 min læsning
Lars Kramer ser frem til mødet mod sin tidligere klub
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Lars Kramer er denne sommer skiftet til AaB fra Viborg FF. Og sjovt nok er midtstopperens første kamp i den bolsjestribede AaB-trøje mod netop eksklubben. Endda på den tidligere hjemmebane.

Men venskabelig omgang med Viborg-spillerne må vente til efter kampen, slår hollænderen fast. Kun sejr tæller indenfor kridtstregerne, forklarer Kramer til AaB’s hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det giver en ekstra motivation, og jeg kan ikke vente til søndag. Det er selvfølgelig lidt specielt, at min første AaB-kamp bliver i Viborg, hvor jeg har været i tre år og har mange gode venner. Men i de 90 minutter på søndag er venskabet lagt til side, og så gælder det kun om at vinde. Så kan vi være venner igen, når dommeren har fløjtet af, siger Lars Kramer, der har spillet tre år i Viborg FF.

AaB-profil ser frem til comeback efter skade

Den 23-årige AaB-spiller har ikke været længe i sin nye klub men føler allerede, at han er gledet fint ind i truppen i det nordjyske.

– Selvom jeg har skullet lære nye spillere, en ny taktik og en ny klub at kende, så er jeg hurtigt faldet godt til. Alle i truppen, staben, administrationen og cafeteriet har været meget venlige, så jeg føler mig godt til rette i AaB og er klar til at præstere på banen, siger Kramer.

AaB fik skidt generalprøve mod polsk mandskab

Opgøret mellem Viborg FF og AaB spilles som nævnt søndag og bliver fløjtet i gang klokken 14.00. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Timeline

Notifications

Notifikationer