2 min læsningAaB-profil ser frem til comeback efter skade

Offensivspilleren er tilbage efter sin skade og er med i lørdagens testkamp, inden Superligaen igen sparkes i gang. Noget han ser frem til.

2 min læsning
AaB's Louka Prip i kamp med Randers FC's Tosin Kehinde under superligakampen mellem AaB og Randers FC på Aalborg Portland Park, fredag den 8. april 2022.. (Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix)

I sidste sæson, var Louka Prip Aab’s helt store talisman, da han med 14 kasser i Superligaen tog 2. pladsen på topscorerlisten – kun overgået af Nicklas Helenius.

I nordjydernes opstart til den nye sæson, har de endnu ikke haft Prip i kamp. Det skal dog ændre sig, når de lørdag slutter en uges træningslejr i Polen af med en testkamp mod Zaglebie Lubin fra den bedste polske række.

– Jeg skal spille 45 minutter for lige at komme og få mærket kampformen igen. Jeg er meget glad for at være tilbage, fortæller Louka Prip til Nordjyske.

Artiklen forsættes efter reklamen…

Sidste sæsons AaB-topscorer har trænet på lige fod med resten af holdet i det meste af træningslejren, ovenpå den skade han pådrog sig tidligere i opstarten.

Der startede han fint ud, inden baglåret begyndte at drille ham, ligesom det gjorde i slutningen af sidste sæson. Derfor er det også kun meningen, at han skal have 45 minutter, for ikke at overbelaste bentøjet.

En anden der dog ikke kommer i kamp er AaB’s norske forsvarskrumtap, Daniel Granli, ligesom han endnu ikke har været i nogen af træningskampene. Han ved heller ikke om han bliver klar til sæsonstarten, men han er ved godt mod.

AaB bekræfter: Udlejer kantspiller til superligaoprykker

– Jeg fik en skade i starten af opstarten, men i de seneste tre dage har jeg trods alt været ude på banen med fysioterapeuten, siger Granli.

Aab starter den nye sæson på udebane mod Viborg, hvor de skal forsøge at tage revanche for nederlaget mod midtjyderne i Europa Playoff.

Timeline

Notifications

Notifikationer