2 min læsningMedier: Arsenal jagter to ukrainere

Arsenal er angiveligt på jagt efter flere forstærkninger til både forsvar og midtbane. Her skulle man nu have udset sig to landsholdsspillere fra Ukraine.

2 min læsning
Mikel Arteta
Foto: Reuters/Peter Cziborra
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenal har allerede været yderst aktive i sommerens transfervindue, hvor man i skrivende stund har fået tilgang af Gabriel Jesus, Fábio Vieira, Marquinhos og Matt Turner.

Nu melder The Athletic og Daily Mail, at London-klubben langt fra er færdige med handlerne.

Således skulle Mikel Arteta have set sig lun på to ukrainske landsholdsspillere i form af Oleksandr Zinchenko og Mykola Matvienko.

Bekræftet: Tidligere Arsenal-stjerne færdig i tyrkisk klub – ny klub allerede på plads

Her er førstnævnte et velklingende navn i Premier League-sammenhæng, da Zinchenko har været Manchester City-spiller siden 2016, hvor han blev hentet i russiske FC Ufa.

Her skulle det særligt være Mikel Artetas forbindelse og kendskab til Zinchenko fra sin tid i Manchester City, hvor spanieren tidligere har været assistent for Pep Guardiaola, der angiveligt har været hovedårsag til, at han nu vil hente den firedobbelte Premier League-vinder til London.

Officielt: Yarmolenko fortsætter karrieren langt væk fra Premier League

Mykola Matvienko er til gengæld et mere ubekendt kort i engelsk fodbold, da han til dagligt spiller i den ukrainske klub Shakhtar Donetsk.

Den 26-årige landsholdsforsvarer er tidligere i sin karriere blevet rygtet til netop Arsenal, der ser ud til at have tabt transferkampen om Ajax’ argentinske Lisandro Martínez til Manchester United, hvorfor man nu kigger andetssteds for at styrke sit midterforsvar.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Oleksandr Zinchenko har i sin tid under Pep Guardiolas ledelse i Manchester City primært spillet venstre wingback, men den ukrainske landsholdsstjerne er oprindeligt uddannet som offensiv og central midtbanespiller.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P