2 min læsningJournalist: Manchester United har to alternativer til De Jong

Hvis Manchester United ikke formår at hente Frenkie de Jong til klubben, har man angiveligt identificeret to alternativer.

2 min læsning
Frenkie de Jong
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har været en offentlig hemmelighed hele sommeren, at Manchester United jagter Frenkie de Jong i FC Barcelona.

Dog erfarer transferjournalisten Fabrizio Romano nu, at forhandlingerne er gået i hårdknude. Noget, der har fået klubben til at se sig om efter andre alternativer.

– Frenkie de Jong-aftalen er gået i stå, og en masse har spurgt mig om mulige alternativer. I øjeblikket fokuserer Manchester United sig fuldt ud på De Jong, fordi han har været Ten Hags førsteprioritet hele sommeren.

Uniteds stjerner straffede Liverpools fejl – vandt suverænt 4-0

– Der er dog fortsat andre navne, som vækker interesse hos klubben. Rúben Neves har altid været på Manchester Uniteds ønskeliste, men der er ikke intentioner om at tilbyde 100 millioner euro. Hvis Wolves forlanger sådan et beløb, kommer en handel ikke på tale.

Her nævner italieneren også et andet navn, der til dagligt er holdkammerat med Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard i Leicester City.

Hop ind og følg os på vores Facebook-sideInstagram og Twitter. Så er du altid opdateret på de seneste fodboldnyheder fra ind- og udland!

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Youri Tielemans er også højt værdsat, og der har været en forespørgsel om pris og betingelser ved en handel. Han ønsker at forlade Leicester, men hans ønske har altid været Arsenal. United har undersøgt mulighederne om en aftale, men jeg forventer ikke mere end det, når de koncentrer sig om De Jong, melder Fabrizio Romano.

Medie: Klublegende vil genforenes med kontraktløs United-spiller

Manchester United tager hul på Premier League søndag den 7. august, når man hjemme på Old Trafford tager imod Brighton & Hove Albion.

Timeline

Notifications

Notifikationer