2 min læsningAaB-profil før udløb: Der er interesse fra ind- og udland

Offensivspilleren har under et halvt år tilbage af kontrakten med AaB, og der er interesse fra ind- og udland.

2 min læsning
Kasper Kusk har et halvt år tilbage af kontrakten med AaB
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Kasper Kusk har fra tid til anden været en profil for AaB. Men med under et halvt år tilbage til af kontrakten med nordjyderne kan offensivspilleren snakke med interesserede klubber.

Og dem er der nogle stykker af både i ind- og udland, fortæller Kusk til Nordjyske.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den 30-årige offensivspiller fortæller, at flere danske klubber er interesserede i ham. Men også fra udlandet har der været bud.

– Der har været et bud fra Norge, men det er ikke lige noget, jeg ønsker på nuværende tidspunkt. Jeg vil bestemt ikke afvise et skifte til udlandet, men så må det godt være lidt af et eventyr. Jeg har en familie, som jeg også skal have med, så det skal være noget ret spændende og måske lidt eksotisk, hvis vi skal rykke teltpælene op, siger Kasper Kusk.

Ny AaB’er før møde med eksklub: Gælder kun om at vinde

Det er også en mulighed, at kontrakten med AaB kan blive forlænget. Men med flere perioder udenfor startopstillingen, har Kusk sine forbehold.

– Jeg har ikke haft en egentlig snak med Inge André Olsen (sportschef i AaB, red.) om fremtiden endnu, så der er ikke så meget nyt lige i forhold til AaB. Jeg er bestemt åben overfor at forlænge min aftale med klubben, men det skal også give mening for begge parter, siger han.

Se listen: Sommerens til- og afgange i Superligaen

AaB tager hul på sæsonen søndag ude mod Viborg. Kampen fløjtes i gang klokken 14.00 og kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

Notifikationer