2 min læsningViborg forlænger med angriber

Viborg FF har forlænget aftalen med den 23-årige angriber indtil sommeren 2024.

2 min læsning
Alassana Jatta forlænger i Viborg FF
Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix.

Viborg FF har forlænget kontrakten med klubbens angriber Alassana Jatta med et år. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Nu løber aftalen til sommeren 2024, hvilket den 23-årige gambianer er glad for.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er meget glad for at være her og er stolt af at være Viborg-spiller. Vi har allerede opnået meget i min tid her, og jeg er meget motiveret for, at vi sammen skal nå nye målsætninger. Livet i Viborg og i Danmark generelt er godt, og jeg glæder mig til at fortsætte her, siger Jatta.

Viborg FF forstærker defensiven med slovensk forsvarsspiller

Også Viborgs sportschef, Jesper Fredberg, er glad for at sikre Jatta på yderligere et år i forhold til den hidtidige kontrakt.

– Vi er rigtig glade for Jatta både på og udenfor banen. Han er topprofessionel, han har en meget stærk personlighed og han bidrager positivt til holdet hver dag. Han har endnu ikke helt fået forløst sit potentiale grundet nogle skader, men vi ser, at han udvikler sig godt, og han viste også i foråret, at vi kan regne med ham i 3F Superligaen. Derfor synes vi også, det giver god mening at forlænge kontrakten med endnu et år, siger sportschefen.

Fjerde signing på plads: Viborg FF henter Jonas Thorsen hjem

Viborg FF tager hul på den nye sæson i Superligaen på søndag, hvor AaB kommer på besøg. Kampen fløjtes i gang klokken 14.00 og kan ses på TV3 Sport.

Timeline

Notifications

Notifikationer