2 min læsningMedie: Dansk landsholdsbobler tættere på skifte

Casper Nielsen har vist storspil i den bedste belgiske række, hvilket har fået flere klubber til at vise interesse for midtbanespilleren. Nu skulle hans klub eftersigende også være mere medgørlig i forhold til en transfer.

2 min læsning
Casper Nielsen rygtes tættere på et skifte væk fra Union SG
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

52 millioner kroner. Det skulle eftersigende have været den pris som belgiske Union SG har krævet for at sælge Casper Nielsen. Men nu sænker klubben prisen på den 28-årige midtbanespiller. Det skriver belgiske Het Nieuwsblad.

Union skulle nu være tilfreds med at lade den danske landsholdsbobler gå for en pris på cirka 37 millioner kroner, skriver mediet. Hovedpersonen selv har angiveligt også ændret sin holdning til én af de interesserede klubber.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Blandt de interesserede klubber i dette transfervindue har været storklubben Club Brügge og Gent. Samtidig skulle en ikke-navngiven klub udenfor Belgien være varm på danskeren.

Casper Nielsen skulle i første omgang have haft næsen sat op efter et skifte til Club Brügge. Transferen blev dog meldt død, da Union krævede for meget for danskeren, hvilket du kan læse mere om i artiklen herunder 👇🏼👇🏼.

Medie: Dansk landsholdsspillers skifte til storklub ryger i vasken

Den nye pris kan på ny bringe Club Brügge ind i kampen om danskeren. Samtidig meldes midtbanespilleren mere interesseret i Gent, end tilfældet har været tidligere. Noget kan altså tyde på, at Casper Nielsen er tættere på et skifte til en ny klub denne sommer.

Casper Nielsen, der har en fortid i OB og EfB, har spillet 99 kampe for Union SG siden skiftet i 2019, der i seneste sæson blev belgiske mestre. Derudover har midtbanespilleren været udtaget til landstræner Kasper Hjulmands trup. Det er dog endnu ikke blevet til debut på A-landsholdet.

Timeline

Notifications

Notifikationer